Over VascoVasco Da Gama

De naam Vasco komt van een ontdekkingsreiziger uit de 15e eeuw. Vasco reisde naar bestemmingen waar anderen niet kwamen. Dit alles in een tijd waar nog geen Google Maps was en WiFi hotspots nog niet bestonden. Offline en real-life. Het enthousiasme en de spanning die Vasco gevoeld moet hebben willen wij ook jou laten beleven. Vandaar de verwijzing naar de man die ons voorging: Vasco Da Gama.


Vasco garandeert:

Jaloerse vrienden & vriendinnen
Wat nog meer?

Even voorstellen

Hallo, wij zijn Matthijs en Pieter, de mannen achter Vasco Mysterytravel.
Begin 2016 hebben we na vele avonden brainstormen in de kroeg de definitieve beslissing genomen om van start te gaan met Vasco Mysterytravel. Wij regelen al een aantal jaar de reizen voor onze vriendengroep. Wij liepen er tegenaan dat het lastig was om met onze vriendengroep een vakantie te plannen. De één wilde sportief, de ander alleen maar in de zon liggen, die wilde naar Rusland en de ander weer naar Portugal. Om dit probleem op te lossen zijn wij verrassingsweekenden gaan organiseren. We bespraken de datum, het budget en wat voor soort activiteiten we gaaf vinden. Op deze manier wist niemand de bestemming, behalve wij. Een week van te voren lieten we de paklijst weten en de ochtend van vertrek vertelden we dan de locatie. Oftewel al het ‘gedoe’ verdwijnt en datgene wat over blijft is een supertof ‘Mysteryweekend’.
Wij haalden hier zoveel lol en energie uit dat we besloten het voor meer vrienden en vriendengroepen te gaan organiseren. En zo is in maart 2016 officieel Vasco Mysterytravel ontstaan.


Vrienden van Vasco

Met ons enthousiasme en onze energie komen we ver maar ook wij kunnen het niet alleen. Vasco Mysterytravel zou er niet zijn in deze vorm zonder de hulp van onze volgende vrienden;

Annouk PR

Annouk heeft ons geholpen met de ontwikkeling van onze huisstijl en is nog steeds een drijvende kracht achter de visuele uitwerking van ons concept.

BlinktUit

Dit jonge bedrijf uit Rotterdam heeft ons keihard geholpen met de website en online vindbaarheid. De mannen bouwen niet alleen een website maar denken ook actief mee met het concept en leggen de lat zo nog hoger.

Bekijk hun website

Vasco garandeert


Een reis die jij tof vindt maar nooit had verwacht

We kunnen op safe spelen en je naar Milaan sturen als je het leuk vindt om te shoppen, of we kunnen je sturen naar de Ardennen als je het met vrienden tof vindt om te sporten. Dit zijn bestemmingen die jullie wel op het lijf geschreven zijn, maar weinig verrassend. En dat is nou net wat we willen doen. Geen Milaan om te shoppen maar in Boedapest en daarna bijkomen met je vriendinnen in de Spa. En niet gaan sporten in de Ardennen maar een meerdaagse rafttocht in Slowakije of Marokko. Vasco, voor de reizen die jij tof vindt maar nooit had verwacht.

Jaloerse vrienden en vriendinnen

Je komt terug met een verhaal dat je met een grote lach op je gezicht gaat vertellen. Iedereen herkent de vreugde die je hebt overgehouden aan de verrassingen. Het zijn altijd de verrassingen die je bijblijven. Vanaf het moment van het openen van je eerste brief tot het beleven van de activiteit heb je die lach op je gezicht. Vasco geeft je de lach die blijft totdat je al je vrienden lotgenoot hebt gemaakt van je avontuur.

Een complete beleving (reis, verblijf en activiteit)

Van A tot Z is er over je reis nagedacht. Vanaf het moment dat je in contact bent gekomen met Vasco begint het avontuur. Vasco gaat verder dan het verzorgen van een pakketreis met drie losse componenten. Bij Vasco is het geheel groter dan de som van de losse delen. Geen stress en gedoe maar wel samen met je vrienden de gehele Vasco-experience.

Een offline ervaring die je online wil delen

In real-life gebeurt het. Samen met je vrienden vakanties beleven en herinneringen maken. Herinneringen die je altijd bijblijven en die je later op de veranda nog steeds met je maten oprakelt bij een goed glas bier. Beleef het niet alleen en deel het met je thuis gebleven vrienden!

Geen verrassingen in de prijs

Omdat we het budget van te voren afspreken weet je direct wat de reis kost. Oftewel: de prijs die wij afspreken is alles inclusief. Alle reserveringskosten/boekingskosten die bij de reis zitten worden van dit bedrag betaald. Zo is voor alle partijen duidelijk waar je aan toe bent. Vasco, het enige wat geen verrassing is, is de prijs.

Persoonlijke aandacht, geen massa productie

Natuurlijk kunnen we blind een locatie en activiteit prikken. Maar dat doen we niet. Omdat reizen iets heel persoonlijks is en smaken verschillen, willen we onze reizigers (jullie) eerst leren kennen onder het genot van een drankje. Na dit gesprek kennen we jullie persoonlijke voorkeuren en gaan wij aan de slag om een toffe reis te organiseren. Vasco, ideaal voor groepen, met aandacht voor het individu.

Dat je volgend jaar terugkomt

Blij zijn en verrast worden is verslavend. Als je het een keer hebt meegemaakt wil je meer en blijf je terugkomen. Vasco, je jaarlijkse shot verrassingen.

 

Vasco Mystery Travel
info@vascomysterytravel.nl