Logboek


Een fijn weekje samen weg

De jongens van Vasco hebben voor ons een perfect weekje verzorgd waar wij zelf nooit zouden hebben opgekomen! Eerst naar het bijzondere mooie Kopenhagen. Daar hebben wij verschillende bijzondere dingen kunnen zien waaronder het bekenste beeld van Kopenhagen ’The little Mermaid’. Ze hadden voor ons een activiteit geregeld die erg gaaf was! Samen heerlijk genieten van elkaar en de kanalen in Kopenhagen in onze eigen GoBoat! Na paar heerlijke dagen Kopenhagen zijn we met de bus doorgereisd naar Malmo. Een van de grooste hoofsteden van Zweden.
Tack så mycket jongens van Vasco!


Nino
en zijn vriendin Christine


Silke
met 4 vrienden

Verassingsreis met 5 vrienden

Dit weekend heb ik voor de tweede keer mogen genieten van Vasco Mystery Travel. We hebben ons aangemeld met een groep vrienden en echt een spectaculair weekend gehad. Onze reis ging naar Belfast en de geplande activiteiten zorgden er voor dat we niet alleen maar in pubs hebben rondgehangen.
Absoluut een aanrader!

Met 9 meiden een weekend weg

Altijd een uitdaging om voor ieder wat wils te bedenken. Het voorbespreken was al hilarisch en de voorpret kon beginnen. Na de spanning voor het onbekende ging onze reis naar Portugal!! Die reis verliep niet helemaal vlekkeloos (wat door de airline kwam) maar wat zijn we super goed geholpen door Pieter en Matthijs. Zelfs mentale ondersteuning voor een van ons werd geboden. We hadden een topappartement en leuke activiteiten. Sintra, de kust, een wijnproeverij en ook nog eens tips voor de leukste rooftopbars in Lissabon! Ons thema was zon, wijn, wijn, wijn, en relaxen. Het is jullie gelukt! We hebben een ontzettend fijn weekend gehad.


Leonie
met 8 vriendinnen


Claudia – 24 jaar
en haar verloofde Jan Willem

Romantisch weekje weg

Vasco heeft voor ons een heerlijke romantische week in Verona geregeld. Pieter en Matthijs leven zich echt in, in de wensen van de reizigers. In ons geval hebben we een aantal dagen lang de beste pizza’s, de lekkerste ijsjes en heerlijke prosecco kunnen drinken. Daarnaast hebben we ook van een echte Italiaanse mama geleerd hoe wij ook thuis de lekkerste Italiaanse gerechten kunnen maken. Een heerlijke week weg met bijna iedere dag weer een nieuwe verassing van Vasco.


Niek – 38 jaar
Met zijn vriendin

In Spaanse sferen

Wat een verrassende week! De reis is in november gegaan naar Sevilla, van te voren onze wensen doorgegeven, en deze zijn volledig uitgekomen! Heerlijk eten, drinken en een fantastisch appartement. Twee activiteiten gedaan, kookworkshop en tapastour! Beide boven verwachting en dus genoten! Dank heren voor deze mooie herinnering! Niek en Greetje

Roadtrip Italië

Vasco Mysterytravel heeft voor ons een onvergetelijke trip samengesteld! We hebben zes dagen genoten van een afwisselende reis in Italië. Verschillende Italiaanse steden bezocht met een auto die voor ons klaar stond. Heerlijk gegeten en onder genot van een Italiaans wijntje en een speciaal biertje ‘Pizza Calzone’ gezongen tot in de late uurtjes. Als hoogtepunt nog een onvergetelijke Vespatour door het mooie Toscane. Het was iedere ochtend weer een heerlijk moment om de volgende envelop te openen. Geen stress en geen plannen hoeven te maken voor de komende dag. Kortom een heerlijke manier om te reizen. Grazieeeee!


Esther – 29 jaar
Mystery-roadtrip- met 4 vriendinnen


Kim – 26 jaar
Mysterytravel met 3 vriendinnen

3 vriendinnen, 2 activiteiten,
1 toffe stad!

In november 2016 ons voorgesprek gehad en in juli 2017 pas op pad met Vasco Mysterytravel; je kunt je wel een voorstelling maken hoeveel speculaties wij hebben gedaan.
En dan is daar het moment: verzamelen op Schiphol en eindelijk mag die envelop open!

Kopenhagen was onze bestemming, wat super tof zeg. En wat hebben we het naar onze zin gehad. Van fietsen naar de (wel heel erg) Kleine Zeemeermin tot stappen in de hipste bar en
van chillen op een eigen bootje tot klimmen op 50 meter hoogte in een oude loods. Want hey, girls just wanna have fun 😉

Kortom: geen eindeloze discussies, zoeksessies en avonden vol stress. Mannen, jullie zijn toppers.
Skål, tot volgend jaar!


Petra – 58 jaar
Mysterytravel met haar zoon en dochter

Trendy gezinsweekend

Onze jaarlijkse moeder-zoon-dochter stedentrip hebben we dit jaar door Vasco Mysterytravel laten organiseren; naar Bristol, wat spannend!

Een creatieve, trendy, sfeervolle en gezellige stad: precies waar we naar op zoek waren. In het supertoffe hotel konden we lekker ontspannen en heerlijk genieten van een drankje.
De activiteit: een art-tour, die ons de stad op een totaal andere manier liet bekijken, maakte de verassing compleet.

Het was TOP!

De opdracht aan Vasco Mysterytravel was ter ere van onze vriendschap een reis te organiseren waarna wij iets op de atlas konden aanwijzen als “onze” spot. Vasco Mysterytravel is er in geslaagd in 4 dagen een super afwisselende reis samen te stellen. Stad, stappen, luxe en ontbering: de reis had het allemaal! Wij hebben de berg Olympus bedwongen als bekroning van onze vriendschap. Iedereen die van een verrassing houdt zou een keer een Mysterytravel moeten wagen.


Nelleke – 35 jaar
Mysterytravel met 2 vriendinnen


Jacqueline – 61 jaar
Mysterytravel met 4 vriendinnen.

Wijntjes, terrasjes, helemaal geslaagd!

Zomaar een paar dagen weg, was de wens. Een leuke stad waar iets te zien is. Liefst met een beetje lekker weer, want we zijn niet vies van een terrasje. Het was leuk om ons te laten verrassen. De mannen hebben goed geluisterd bij het voorgesprek ( wat overigens ook al heel gezellig was). Ze hadden een originele bestemming uitgekozen waar wij zelf nooit opgekomen zouden zijn: Marseille. Met een leuke activiteit, nl een tour langs enkele wijngaarden in de Provence. Leuk om zo ook nog wat van de omgeving gezien te hebben! Een prima hotel en inderdaad veel terrasjes. Kortom, heel geslaagd. Bedankt, mannen van Vasco.

Geslaagde paar dagen weg

Via Vasco MysteryTravel beland in Bilbao! Een bestemming waar we zelf niet op zouden komen, maar die wel bij onze interesses past!
Alles was tot in de puntjes geregeld. Inclusief het weer, wij mochten genieten van een graadje of 20. Op onze tweede dag een rondleiding gehad door de stad waar wij vele verschillende tentjes hebben gezien die keurig werd verzorgd met een wijntje en een hapje. Wij kijken terug op een geslaagde “paar dagen weg.”


Sara – 19 jaar
Mysterytravel met haar vriend.


Bart – 28 jaar
Mysterytravel met 3 vrienden.

Supertof programma!

Met twee vrienden wilden we een weekend dansfestival in Engeland bezoeken en daarna nog een midweekje vakantie vieren in die regio. De website van de VVV ter plaatse was deprimerend saai, gelukkig wist Vasco het tegendeel te bewijzen met een supertof programma! Elke keer keken we weer uit halsreikend uit naar naar het nieuwe avontuur dat we uit de envelop zouden trekken. Een bijzonder geslaagde week en ik laat me graag nog een keer verrassen!

Bestemming bekend, de rest een mystery

De keuze voor de stad zelf al gemaakt, en de bootreis geregeld. Dit jaar vieren wij oud en nieuw in Newcastle, Engeland. Maar wat we daar gingen doen stond nog open. Shoppen, vuurwerk kijken en de pubs bezoeken, dat konden wij zelf wel bedenken. Maar we wilden iets meer, iets origineels, iets interessants.
Met die vraag klopten wij bij Vasco aan. Een beroep op hun creativiteit maar wel met meer kaders dan gebruikelijk. Een uitdaging die met beide handen werd aangepakt.

Nog geen week later kregen wij een summiere aanwijzing dat e.e.a. geregeld was.
Dit was dan ook de laatste aanwijzing die ons nog gegund werd, voordat wij de ontvangen brief open mochten maken, bij aankomst in Engeland.

Hotel Holiday Inn, 20 min rijden, dat werd ons logeeradres. Een mooi hotel, nette kamers, aan de rand van de stad, gratis parkeren en een bushalte voor de deur. Het voldeed geheel aan de wensen.
Later op de dag werden we verwacht in het centrum van de stad voor een tour …
Een enthousiaste privé gids was geregeld en de ‘Gory tour’ begon.
Lopend door de straten van Newcastle, in de schemering van de maan, gingen de verhalen over moorden, opgestuurde lijken op het postkantoor en de gevangenis van kasteel Newcastle. Een enerverende tour over de duistere elementen van de geschiedenis van de stad.

Een activiteit die wij zelf niet uitgezocht zouden hebben maar eentje die we niet hadden willen missen! Heren van Vasco, Bedankt!


Charlotte – 22 jaar
Mysterytravel met 2 vrienden.


Jordann – 33 jaar
Mysterytrip met 2 vrienden.

Mystery-festival-stedentrip

Wat een reis was dit! Dan heb ik het zowel over onze eigen Mystery-festival-stedentrip als over de reis van Vasco. Gaaf om te zien hoe jullie heren je droom waarmaken en daarmee ons zoiets gaafs kunnen bieden.
Onze wensen waren ‘voorbesproken’ en toch hadden we dit nooit verwacht. Inclusief fietsen voor onze bewegingsvrijheid en de beste festivalgids (man, niet boek) van ons leven. Dank voor deze onvergetelijke herinnering! 🙂


Chris Wakker – 27 jaar
Mysterytravel met 6 vrienden.

Mysteryweekend met de mannen

Bruisend uitgaansleven, films, natuur en actief doen; alles gecombineerd!
Met onze vriendengroep (6 jongens) hebben we een verrassingsweekend gehad in mei van dit jaar. We zijn een diverse groep, maar hebben een aantal gedeelde interesses; actief zijn, biertjes drinken, voetbal, een filmpje of serie kijken. De mannen van Vasco hebben hierin een hele mooie combinatie gevonden door ons naar het levendige Dublin te sturen, waar we hebben genoten van de pints, live sportwedstrijden en live muziek. Onze tweede dag bestond uit een hike door Wicklow mountains, waar menig film en serie is of wordt opgenomen; echt gaaf om zo door de wijdse natuur òp een filmset te banjeren! Na een dag vrije tijd en nog ‘ns flink op stap te zijn geweest (thanks voor de uitgaanstips, mannen!) goed uitgeslapen, waarna we rustig aan richting het vliegveld konden.
Een lang weekend met verschillende activiteiten, maar genoeg vrije tijd: Zeer geslaagd, volgend jaar zeker weer!

 

Vasco Mystery Travel
info@vascomysterytravel.nl