Zo werkt het De vier van Vasco


Budget

Wie betaalt die bepaalt. Nou ja niet over alles dan. Eigenlijk over niks, behalve over het budget dus. Jij geeft het budget van je vakantie aan. Voor dat bedrag regelen wij reis, verblijf en activiteit. Dus eigenlijk betaal jij en bepalen wij 😉

Reis

Trein, vliegtuig, step of hoovercraft, alles is geoorloofd zolang jij en je vrienden maar op bestemming komen. Als het even kan komen jullie ook weer terug : ) Hoe lang, wanneer en met hoeveel personen is helemaal aan jou.

Verblijf

Viersterren hotel in het centrum, een B&B of een hostel aan de rand van de stad. Eén ding weet je zeker, je hebt altijd een plek om te slapen.

Activiteit

Sportief, cultureel of gewoon leuk en gezellig. Wij van Vasco vinden het tof om een activiteit teregelen die bij jou en je vrienden past. Laat je verrassen.

 

Vasco’s Beloftes

Een complete beleving (reis, verblijf en activiteit)
Een offline ervaring die je online wil delen

Lees alle beloftes

Werkwijze

Vasco Mysterytravel gelooft in persoonlijk contact. Om een mooie en persoonlijke verrassingsreis voor jou en je reisgenoten te organiseren willen we jullie beter leren kennen. Telefonisch of via de mail stemmen we van te voren al graag een aantal praktische zaken af maar daarna spreken wij een keer persoonlijk af. Dit is de start van de voorpret. Tijdens deze ontmoeting halen wij de informatie op die we nodig hebben om voor jullie een mooie reis te organiseren. Hiervan krijg je altijd een bevestiging om te zorgen dat we elkaar niet verkeerd begrepen hebben. Zou toch zonde zijn als je in de Fjorden van Noorwegen staat met hoogtevrees.

Hierna gaan wij aan de slag en ongeveer een week voor vertrek nemen wij dan weer contact met je op met de eerste gegevens en het weerbericht.
Hierna begint de pret!

 

Een video is veel makkelijker!

 

1

Even kennis maken met een belletje

2

Face2Face je wensen bespreken

3

Vasco gaat aan de slag

4

Lets Go!

Dat wil ik ook!

 

Vasco Mystery Travel
info@vascomysterytravel.nl